3 solrige rejsemål til sommerferien

Har du endnu ikke bestilt rejsen sydpå i sommerferien? Men du planlægger at pakke badetøjet og sommerhatten, kan du blive inspireret til rejsen i sommerferien til sydens sol og sommer. Find rigtig gode priser på All Inclusive-rejser hos Detur, hvor du får 5 % cashback på din rejse sammen med din veninde, kæreste eller hele familien.


Med All Inclusive bliver ferien nem og bekvem, og du har masser af tid til at slappe af, opleve og nyde ferien uden at tænke på indkøb og madlavning.


Tunesien – hvor Middelhavet møder Saharas ørken

Nyd solen og varme på lange, hvide sandstrande lige ud til Middelhavet. I Tunesien får du rigtig meget hotel for pengene, både hvad angår faciliteter, aquaparks eller beliggenhed ved stranden. Perfekt til en afslappende sol- og badeferie. Udover at Tunesien byder på en afslappende ferie med sol, strand og vand, er det også et fantastisk rejseland med masser af historie og kultur - ikke mindst hvad køkkenet angår med en fantastisk blanding af det franske køkken og lokale arabiske specialiteter. I sandørkenen kan du se smukke solnedgange og kulisser fra Star Wars.


Rhodos – Græsk charme og gæstfrihed

Den græske ferieklassiker Rhodos i det græske ø-hav byder på et dejligt middelhavsklima. Rhodos er en af de mest solbeskinnede pletter i Europa, men den friske brise fra vest gør, at temperaturen som regel føles behagelig. Øen byder på flotte sandstrande, badeture i det turkisblå hav og oplevelser i Rhodos by, en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Rhodos har en meget varieret natur, fra skønne udsigter i bjergene til Sommerfugledalen, hvor der er mulighed for at opleve flere tusinde sommerfugle.


Egypten – Solsikker badeferie ved Rødehavet

Egypten er dit næste rejsemål, hvis du er en solhungrende dansker, der er klar til at slappe af på en solseng på lækre strande eller ved poolen og snorkle blandt Rødehavets farverige fisk og koraller. Rødehavet giver badning og snorkling en helt ny dimension. Den farverige, undersøiske verden er i en klasse for sig selv, og det er ikke underligt, at dykkere kommer langvejs fra for at opleve dette. Hurghada er Rødehavets største badeby med lange sandstrande, restauranter og shopping, men Sharm el Sheikh har måske Rødehavets bedste snorkelsteder og er også blevet en international turist- og badeby.


Med Detur får du;

  • 5 % cashback på din rejse

  • Direkte fly og hotel

  • Mindst 20 + 5 kg bagage

  • Alle lufthavnsafgifter og -skatter

  • Alle flyafgifter og -tillæg


Find din rejse hos Detur her.

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle