5 julegaveidéer til ham

Vi har samlet fem ideelle julegaver til ham! Se med her og bliv inspireret.

Den årlige julehovedpine... hvad skal jeg give ham i årets julegave? Har du opbrugt din kvote af sokker, skjorter og underbukser? Så har vi samlet fem andre gaveidéer, som sandsynligvis vil være et hint hos de fleste mænd.


1. Giv en oplevelse han aldrig glemmer

Hvem er ikke klar på en oplevelse? De fleste er ældevilde med oplevelser og især hvis de bliver delt, med nogle man holder af. Derfor er oplevelserne fra DuGlemmerDetAldrig en oplagt julegave. Du kan finde alt fra en actionpræget Ferrari-tur, en rolig wellnessdag eller en lækker ølsmagning, så chancen for at finde den helt perfekte gave er stor. Og selv hvis du ikke rammer plet, så kan oplevelsen byttes til en anden.


Når du handler hos DuGlemmerDetAldrig får du 10% cashback på hele dit køb.

Find den perfekte oplevelse og bestil den her.

Ferrari-tur fra 895 DKK Wellnessdag fra 275 DKK Ølsmagning fra 129 DKK


2. Giv en sportslig gave til ham

Går han til fodbold, badminton, løb, fitness eller noget helt femte? Sportsudstyr i alle afskygninger er næsten altid et hit hos mændene. Og så er der endnu en grund til, at rejse sig fra sofaen og i stedet bevæge sig.


Du finder masser af forskelligt sportsudstyr hos både AB Sport her eller 4allsport her og du får 15% begge steder på din første ordre.


3. Giv det perfekte ur til ham

Giv en meget personlig og flot gave, ved at give et ur til ham. Uret er altid et hit og som ofte også en meget personlig gave, som vækker masser af begejstring hos modtageren. Hos Ur-tid finder du et hav af forskellige typer ure, både i stilart og pris.


Når du handler hos Ur-tid får du 5% cashback på hele din ordre. Find det perfekte ur til ham hos Ur-tid her.


4. Beoplay produkter

De fleste mænd elsker grej og udstyr der har med lyd at gøre. Så hvorfor ikke give et Beoplay produkt? Beoplay produkterne fra Bang & Olufsen er minimalistiske i udtrykket, dog uden at gå på kompromis med lyden, som stadig leveres i den bedste kvalitet.


Du finder både lækre høretelefoner og flotte højtalere. Alle med en fremragende kvalitet og med vægt på det minimalistiske og strømlinede design.


Find et Beoplay produkt her og få 15% cashback på hele din ordre.

Beoplay A1 1.899 DKK Beoplay H9i 3.695 DKK Beolit 17 3.690 DKK


5. Giv en sjov citatplakat

Skal der sniges lidt humor ind i din gave til ham? Så finder du et hav af hylende morsomme plakater hos citatplakat. Deres webshop er spækket med platte far-jokes, søde citater og gode ordsprog. Tag et kig på deres hjemmeside - du vil helt sikkert finde en plakat eller to, som rammer plet på ham du skal finde gaven til.


Du får 20% på din første bestilling hos citatplakat. Find den her perfekte plakat til ham her.

Johnny Bravo fra 199 DKK Far plakat fra 169 DKK Gode kasser fra 199 DKKFind andre julegaver med cashback her.

God fornøjelse med julegaveindkøbene!

345 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle