5 julegaveidéer til hende

Så er tiden inde... du skal på julegaveindkøb. Find masser af inspiration her.

Synes du også, det er svært at ramme plet med julegaven til hende? Du er med garanti ikke den eneste. Vi har samlet fem gode julegaveidéer til hende, hvad enten det er din kæreste, kone, veninde, mor eller noget helt femte. Alle fem idéer får du cashback på, så du enten kan forkæle hende lidt ekstra eller spare lidt på udgifterne i den dyre juletid.


1. Find en gave til hjemmet

Rigtig mange kvinder interesserer sig for interiør og hvordan hjemmet fremstår. Så hvorfor ikke give en flot gave til hjemmet, som passer nøjagtig til hendes eller jeres hjem?

Du kan finde alt fra smukke dekorative lamper, der sætter prikken over i'et i hjemmet til små pyntende lysestager, der skaber masser af hygge. Hos både Coolnordic og Moods finder du smukke ting til hjemmet samtidig med, at du får cashback.


Når du handler hos Coolnordic får du 15% cashback her og hos Moods får du 9% cashback her. Cashbacken gives på hele dit køb.

House Doctor lampe 995 DKK Blomsterpotte 349 DKK Ferm lysestage 249 DKK


2. Giv et smukt smykke

Er det dig der skal give den lille æske under juletræet, som alle glæder sig til at se hvad indeholder? Så giv hende et flot smykke, som hun kan have på enten til hverdag eller fest. Smykker er oftest en meget personlig gave, som hun med sikkerhed vil forbinde med dig eller jer der giver gaven.


Hvis det er dig der skal give den lille æske under juletræet, så får du 5% cashback, når du køber smykker hos Guldsmykket her.

Joanli Nor armbånd Izabel Camille smykker Christina Jewelry & Watches


3. Giv en oplevelse hun aldrig glemmer

De fleste er vilde med oplevelser og det er som regel altid et hit hos modtageren. Giv hende derfor en oplevelse, hvor hun enten kan nyde lidt alenetid og selvforkælelse eller en oplevelse som I kan dele sammen. Du finder et hav af forskellige oplevelser hos Du Glemmer Det Aldrig. Eksempelvis ballonflyvning, diverse wellness oplevelser, flødebollekursus og meget mere.


Find oplevelsen til hende her. Du får 10% cashback, når du bestiller oplevelser hos Du Glemmer Det Aldrig.

Ballonflyvning 2.395 DKK Wellness fra 250 DKK Flødebollekursus 299 DKK


4. Giv et abonnement til tusindvis af lydbøger

Elsker hun hyggestunder med en god bog eller lydbog? Så findes den perfekte gave! Giv hende et abonnement til Politiken Books. Så kan hun lytte og læse mere end 30.000 gode e-bøger eller lydbøger... og der er noget for enhver og masser af læsestof.

Du får de første 30 dage gratis og herefter koster abonnementet 119 kr/md. Denne pris får du selvfølgelig 10% cashback på.


Se mere om et abonnement ved Politiken Books her.

Prøv Politikens Books gratis i 30 dage og derefter 119 kr. pr. måned.


5. Giv et gavekort, så hun helt selv kan vælge den perfekte julegave

Er du i tvivl om, hvad du skal lægge under juletræet? Så læg et gavekort under træet og lad hende selv bestemme hvad julegaven skal bestå af. Med Send En Tanke kan du købe et gavekort til 100-vis af butikker eller du kan købe et Supergavekort, så hun helt selv bestemmer hvor gavekortet skal bruges.


Du får 5% på alle dine gavekort hos Send En Tanke. Find gavekortet her.


Find andre julegaver med cashback her.


God fornøjelse med julegaveindkøbene!


233 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle