• Tine

7 ting, du helt sikkert kender, hvis du er en ægte tilbudsjæger


Bliver du også grebet af stemningen, når udsalgsskiltene bugner i gadebilledet, og der er procenter at hente i din yndlingswebshop? Læs med her, du kan garanteret nikke genkendende til flere af nedenstående.

1. Din ultimative yndlingsfarve er gul, alle ved, at det betyder TILBUD, what’s not to like.

2. Giga supermarkeder er en kæmpe udfordring for dig og ikke mindst din konto, for du ender altid med at komme hjem med alt for mange poser chips. De stod ikke engang på indkøbssedlen. Ups! Måske du kan undgå denne fristelse ved at handle dagligvarer på nettet? Tjek Osuma.dk ud, så får du ovenikøbet varerne leveret direkte til døren. Ren Win-win. 3. Konsekvent køber du ikke ting til fuld pris. Hvem gør det? Det er jo ligeså dumt, som at udlade at spise toppingen på en cupcake.


4. Du elsker at prutte om prisen og bruger enhver lejlighed til at forhandle en bedre pris end den vejledende. Bevares, det giver mest mening på det lokale loppemarked, men du kan sagtens finde på at give det et skud hos din lokale købmand.

5. Du har mindst tre par sko hjemme i skabet, som du aldrig rigtigt har fået på. Men de var super fede i butikken, da du købte dem, og de var jo på tilbud. Der skal nok komme en anledning til at få dem på en dag, det ved du bare.


6. Du elsker tilbudsaviser, og synes de er bedre underholdning end alle sladderblade tilsammen. 5 kr. her og 10 kr. der, det løber op alt sammen.

7. Dit motto er ”En krone sparet er en krone tjent” Måske ikke den mest logiske form for matematisk, hvis du spørger din matematiklærer fra folkeskolen, men hey, who cares.

232 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle