Få en magisk aften hos Wallmans

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med en spektakulær oplevelse hos Wallmans i Cirkusbygningen. Glæd dig til en aften fyldt med storslået sang, forførende dans, akrobatik i verdensklasse og en velsmagende 4-retters mid-dag i magiske omgivelser.


Anmelderrost show

URBAN NIGHTS åbner med et overraskende shownummer, der sparker gang i festen i Cirkus-salen. Med sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman, vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor.


Fra Adele’s køkken til sexede AC/DC

Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, med storslåede musikalske fortolkninger af hendes allerstørste hits.

Senere på aftenen tager vi dig med på en hæs-blæsende togtur, hvor vi præsenterer dig for et sexet og moderne AC/DC-medley – ”Let there be Rock!”


Højdepunkter fra West Side Story

Du kan også se frem til at opleve en moderne fortolkning af musikalske højdepunkter fra den verdensberømte musicalklassiker West Side Story. Det bliver et nyskabende og spændende shownummer, der med garanti vil gøre indtryk!


4-retters middag og små pauser

Imens Wallmans dygtige artister underholder, vil du kunne nyde en velsmagende 4-retters middag, som vil blive serveret løbende. Imellem hvert shownummer vil der også være en pause, så du og dit selskab får tid til at nyde alle indtrykkene og ikke mindst hinandens selskab.


Tid til at fejre

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. I årets fejringsnummer er vores tre mandlige sangere på en humørfyldt charmeoffensiv i ægte ”rat pack”-stil. De sørger for, at vores gæster fejres efter alle kunstens regler til festlig og stemningsfuld Big-band musik.


Akrobatik i verdensklasse

Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær og nervepirrende akrobatik. Oplev en energisk jonglør i verdensklasse, en overmenneskeligt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed!


En finale med pop-power

URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig pop-finale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest. Forsøg ikke at sidde stille, når sangere, dansere og cirkusartister giver dig en forrygende start på festen i natklubben.


Velkommen til URBAN NIGHTS i Wallmans i Cirkusbygningen!

Du får op til 20% cashback når du bestiller dine billetter hos Wallmans i billetlugen.


Læs mere på wallmans.dk


76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle