Grineflip og hyggestunder i Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland byder på mere end 80 forlystelser, gode spisesteder og grønne oaser, hvor familien kan slappe af og hygge sig sammen.

Slap af i grønne omgivelser

Parken er nem at overskue, og når først I er inde, er både parkering og alle forlystelserne gratis. Lad stress og jag blive hjemme – og nyd en hyggelig afslappet dag med masser af sanseindtryk. Duften fra tusindvis af blomster rammer næseborene, smagsløgene forkæles af maden og der er masser af aktiviteter for store og små.


Spændende events hele sæsonen

Er du fascineret af krybdyr, elsker du rovfugle, eller er du vild med cirkus, så byder Sommerland Sjælland også på et væld af unikke lærerige events, hvor I  kan blive klogere og komme helt tæt på spændende oplevelser. Du kan for eksempel komme i cirkusskole, komme helt tæt på en varan eller en kæmpe ørn. På sommerlandsj.dk kan du se, hvad der sker i parken på de ekstra sjove dage.


Sjællands største udendørs vandland

I vandlandet Den Blå Lagune kan du sprøjte vand efter vennerne i Splashland, tage en tur i en af de mange vandrutsjebaner og meget andet.  Både i Den Blå Lagune og resten af parken kan du via Sommerland Sjællands app sætte ekstra gang i parken, når mobilsjov bliver en del af oplevelsen – både når du er på besøg, men også når du sidder hjemme i sofaen og vil skyde vand efter gæsterne i vandland eller affyre kanonerne på sørøverskibet Sorte Berta.

Bo midt i Sommerland

Det er ovenikøbet muligt at booke en af Sommerland Sjællands hytter eller hobbit-shelters, som giver jer mulighed for at bo midt i parken i gåafstand til forlystelser og spisesteder, for efter en dag i Sommerland Sjælland, kan spørgsmålet ”skal vi allerede hjem?” godt presse sig på.


Besøg Sommerland Sjælland

Du finder Sommerland Sjælland på Gl. Nykøbingvej 169, 4572 Nr. Asmindrup. Du kan læse mere og købe din billetter på www.sommerlandsj.dk

Du får 8% cashback på din billet og bestilling af hytter.

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle