Oplev Andreas Mogensens rumkapsel

Efterårsferien på Danmarks Tekniske Museum står i rummets tegn med muligheden for at opleve astronaut Andreas Mogensens rumkapsel helt tæt på, inden den letter igen.

Rumkapslen ved navn Soyuz TMA-18M var den, som Andreas Mogensen fløj til Den Internationale Rumstation, ISS i. Der skulle 2 mio. hestekræfter til at sende ham ud i rummet, og efter 10 vægtløse døgn vendte han næsen mod jorden igen med 28.000 km/t. Det bliver ikke større. Og nu kan du komme med på rumfart.


Besøg hele udstillingen RUMMET TUR-RETUR og kom helt tæt på Andreas Mogensens fascinerende rumkapsel. Prøv at være astronaut og oplev selv, hvor hæsblæsende det er at lande med en rumkapsel. Hver dag i efterårsferien er der åbent i raketværkstedet mellem kl. 11 – 15, hvor du kan bygge din egen raket og enten udstille den på museet eller tage den med hjem.


Bemærk det er sidste chance for at opleve udstillingen 30. oktober 2018. Herefter skal udstillingen udlånes, men den kommer tilbage igen til foråret 2019.

Ud over den særlige udstilling kan du også opleve museets andre udstillinger og seje genstande. Eksempelvis Hammelvognen, minitoget og Danmarks første computer. Danmarks Tekniske Museum er med i cashbackAPP, og har du app’en, kan du få 10% på din entré.


Tag din familie med på museum og blev fascineret af teknik og maskiner.

Find åbningstider og andre informationer på museets hjemmeside her.


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle