Erstat vinterens mørke dage med solskin og badetøj

Vinterens lange, mørke dage nærmer sig. Dage med nedbør erstatter dage med sol, og temperaturen falder – men sådan behøver det ikke at være. Forestil dig at bytte vintertøj og kulde ud med badetøj og varmere himmelstrøg sydpå. Lyder det lækkert?


Når vintermørket sænker sig, flyver Detur dig, med direkte fly, til sydens sol og varme på en dejlig charterrejse til Egypten eller De Kanariske Øer med direkte fly fra Billund eller København! Med All Inclusive bliver din sol- og badeferie nem og bekvem. Måltiderne bliver serveret, og du har god tid til at slappe af og nyde ferien. På De Kanariske Øer har vi også ferielejligheder til dig, der ønsker at nyde friheden uden at være bundet af klokkeslæt, og som selv vil bestemme, om du vil spise på altanen eller på en restaurant i byen.


Eventyrlige Egypten eller de populære Kanariske Øer

Sig farvel til vinterhalvårets lange dage med mørke og kulde og nyd solen, lyset og varmen ved Rødehavet. I Hurghada og Sharm el Sheikh kan dage uden sol tælles på én hånd - også om vinteren! Ved Rødehavet kan du vælge blandt mange lækre resorts i Hurghada og Sharm el Sheikh. Her kan du krydre din afslappende sol- og badeferie med farverige fisk og koraller i Rødehavet, solnedgang i ørkenen eller Egyptens kulturskatte. Direkte fly fra Billund og København.


I Atlanterhavet lokker De Kanariske Øer, hvor der er god garanti for sol og varme. De solrige vulkanøer, Gran Canaria og Tenerife, er det perfekte valg til en vinterferie, hvis du ønsker en ferie med hyggelige feriebyer, dejlige sandstrande, spektakulær natur, bjerge og frodige områder. På Gran Canaria og Tenerife koncentrerer Detur sig især om de sydlige dele af øerne, hvor du finder flest timer med sol og lækre strande. Direkte fly fra København.


Charterferier sydpå året rundt

Til sommer tilbyder Detur charterrejser til Egypten, Tyrkiet og De Græske Øer. I Tyrkiet tilbydes blandt andet storfavoritterne på sydkysten: Alanya og Side. Du kan også nyde en dejlig ferie på de skønne græske øer Kreta eller Rhodos. Vælg mellem ferielejligheder eller All Inclusive i dejlige bade- og feriebyer, hvor du også er tæt på spændende oplevelser i Chanias gamle bydel eller Rhodos By.


Nyd solen og varmen sydpå - med eller uden All Inclusive - sammen med din veninde, kæreste eller hele familien. Hvor du end vælger at rejse med os, tager vi dig derhen,

hvor solen skinner.

Vi sender flere tusinde solhungrende gæster på charterferie om året – skal du med?


Du får 5% cashback på din ferie med Detur. Find din rejse her.203 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle