NYHED

Få 20% på din mexi-mad hos VACA

Hos cashbackAPP har vi over 1.500 partnere, der tilbyder cashback til vores brugere. Vores partnere er fordelt rundt i landet og online. 
Se udvalgte partnere nedenfor og få det fulde overblik over butikker og webshops nederst på siden. 

Udvalgte partnere

Karma sushi

Karma Sushi er en restaurantkæde i Danmark, der serverer højkvalitets fusionssushi. Bestil bord, take away eller catering og få en gastronomisk oplevelse!

Detur

Detur er ferie for dig, der ønsker direkte fly til sol og afslapning. Tag på charterrejse til alle Deturs rejsemål i Tyrkiet og Egypten samt på Kreta, Rhodos, Gran Canaria og Tenerife.

Go'on

Go'on - Holder de lokale kørende Go'on Gruppen er et lokalt orienteret dansk olieselskab, med en frivillig kæde af uafhængige tankstationer under varemærket Go'on.

Pixizoo

Find alt dit børneudstyr hos Pixizoo.

Vores store udvalg sikrer, at du kan samle alle dine køb ét sted - også når den helt store babystartpakke skal købes.

Hungry

 Er køleskabet tomt, eller orker du bare ikke, at skulle til at lege kok? Hos Hungry står vi altid klar til at tage imod din bestilling til en af de flere hundrede takeawayrestauranter.

Early Bird

Earlybird.dk er en gratis tjeneste, hvor du nemt og hurtigt kan booke bord på mere end 75 kvalitetsrestauranter i København og Aarhus. Med Early Bird spiser du altid med 1/3 skåret af prisen.

Retnemt.dk

Mange vil gerne spise sund, lækker og varieret aftensmad hver dag. Men de færreste har tid til det. Derfor har vi lavet RetNemt Måltidskasser - vi vil gøre din hverdag nemmere på den gode måde.

Dokk1

Parkér i Danmarks største automatiske parkeringshus under Dokk1.